Finca:
DOQ Priorat
La Morera del Montsant
Pla dels Somnis
Vinya i Tractaments:
Donada la cooperació entre viticultors del Priorat hem decidit comprar
tota la producció de dues hectàries de Garnatxa Blanca i Chenin de la Morera del
Montsant. Controlant nosaltres mateixos les tècniques de cultiu ecològic en tot
moment.
Vinyes situades a 550 metres d’altitud d’on surten 4.000 ceps en total
de les dues varietats.
La conducció de la vinya és en Royat doble amb una baixa densitat de població.
Els rendiments roden el 65% depenen de l’any.
Tipus de Sòl:
Donada la seva proximitat a la Serralada del Montsant, els terres son de
guix amb parts de Licorella granítica.
Cultiu de secà amb un drenatge lateral natural de la propia finca aconsegueix
que cada any ens doni una producció bastant similar.
L’orientació sud de la vinya ens dóna la possibilitat d’obtenir més
hores de sol donades les condicions de la zona amb maduracions més tardanes on
ens permet retrassar la verema i així aconseguir més acidesa i frescor en el
nostre vi blanc.
Producció:
8.000kg de Garnacha Blanca i 4.000kg de Chenin on obtindrem unes 11.000
ampolles.
Vi:
70% Garnacha Blanca
30% Chennin Blanc
Maceració en fred durant 24h amb un premsat lleuger i un desfangat
natural.
Fermentació lenta a temperatura controlada on no sobrepassa els 17 graus
de temperatura.
Després passarà més d’un any en un foudre de 1.400L. D’aquesta manera
l’impacte de la fusta serà menor però no per això deixar de notar l’efecte de
la mateixa.
Cata a la vista
Color daurat, aspecte net, viu i brillant.
Cata en nas
Agradables aromes a hidrocarburs, fruita blanca, fons cítric i notes torrades suaus.
cata en boca
Potent, carnós, acidesa cítrica, records de lanolina i notes torrades, però final net no marcat per la fusta. Notes minerals que li aporten una potència i frescor amb una singularitat única al Priorat.
Cata a la vista
Color daurat, aspecte net, viu i brillant.
Cata en nas
Agradables aromes a hidrocarburs, fruita blanca, fons cítric i notes torrades suaus.
cata en boca
Potent, carnós, acidesa cítrica, records de lanolina i notes torrades, però final net no marcat per la fusta. Notes minerals que li aporten una potència i frescor amb una singularitat única al Priorat.

No hay comentarios:
Publicar un comentario