La Mula Coja
La Mula Coja, representa el tancament d'un cercle.
On es deixa madurar al cep una selecció de les millors garnatxes. Finalment, quan té una concentració de sucres òptim, es verema i es fermenta amb llevats naturals en tancs d'inox. A mitja fermentació es para la mateixa i es deixa reposar un mínim de 4 anys en barriques de roure francès.
Cata a la vista:
Tons grocs caoba, amb reflexos de magrana, capa mitja-alta.
Tons grocs caoba, amb reflexos de magrana, capa mitja-alta.
Cata en nas:
Aromes a fruita fresca, balsàmics i confitats. Que li aporten un caràcter únic.
Aromes a fruita fresca, balsàmics i confitats. Que li aporten un caràcter únic.
Cata en boca:
Suau i fresc. Perfecta integració de les sensacions dolcenques.
Suau i fresc. Perfecta integració de les sensacions dolcenques.

No hay comentarios:
Publicar un comentario